Gezichtsbehandelingen

Elke behandeling starten we met de Tranquillity blend. De aromatische geuren van deze blend dragen bij aan een positieve emotie van kalmte en ontspanning en zorgen voor een ontspannen start van de behandeling. Een gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, peeling, uitgebreide massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, een masker afgestemd op uw huidconditie, armmassage, beenmassage, voetmassage of detox touch massage tijdens het masker en ter afsluiting een dag- of nachtcrème afgestemd op uw huidconditie. 

[ Relax & Relieve ] Ontspannende gezichtsbehandeling [30 minuten]

Gezichtsbehandeling om even lekker te ontspannen en je huid te hydrateren! Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat jij zelf weer even lekker ontspannen bent, maar zorgt er ook voor dat jouw huid er weer ontspannen uitziet en aanvoelt! 

[ Hydramemory ] Hydraterende gezichtsbehandeling [45 minuten]

Een hydraterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van micro- en macrohyaluronzuur. De unieke brush massage zorgt voor een optimale opname van de hydraterende componenten. De huid is gehydrateerd en de huidbarrière versterkt. Tevens gaat deze behandeling vroegtijdige huidveroudering tegen. Aanbevolen voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor de gedehydrateerde huid.

[ Recover touch ] Voedende gezichtsbehandeling [45 minuten]

Een voedende behandeling die rijk is aan vitaminen, wat bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Beschermt, herstelt en voedt de huid. Voor iedere huidconditie geschikt. Uitermate geschikt voor de ondervoede en vermoeide huid.

[ Sacred nature ] Voor de gevoelige huid | anti-aging [45 minuten]

In deze gezichtsbehandeling die geschikt is voor elke huidconditie, ook de meest gevoelige zoals eczeem en psoriasis, werken we met de gecertificeerde, biologische producten Sacred Nature van [comfort zone]. Deze behandeling zorgt voor een zachte huid die diep gevoed is en werkt anti-aging. De producten bestaan voor 99% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine of synthetische geur- en kleurstoffen.
Voor een combinatie van een sacred nature gezichts- en lichaamsbehandeling zie de pagina lichaamsbehandelingen [sacred nature face and body] [scrubben & massage]. 

[ Remedy ] Kalmerende en versterkende gezichtsbehandeling [45 minuten]

 Kalmerende en versterkende parfumvrije gezichtsbehandeling met een exclusief masker, dat roodheid, jeuk en irritatie vermindert. Herstelt de beschermende functie van de huidbarrière. Aanbevolen voor een huid die gevoelig en kwetsbaar is en snel roodheid vertoont. De huid zal veerkrachtig en gekalmeerd aanvoelen en er ook zo uitzien.

[ Active pureness ] Speciaal voor de vette en onzuivere huid [45 minuten]

Een behandeling die de huid diep reinigt en laat stralen. Zuivert en brengt de huid weer in balans, waardoor deze fris en stevig aanvoelt. Geschikt voor alle huidcondities, ook de zeer gevoelige, vochtarme en rijpere huid en in het bijzonder geschikt om de onzuivere en vette huid te zuiveren, vernieuwen en te matteren en de vorming van acne tegen te gaan. Perfect voor jonge mensen met een onzuivere huid en voor mannen om de talgproductie te reguleren. Tijdens deze behandeling wordt het active pureness peel-off masker aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de huid gezuiverd, ontgift, verstevigd en gerevitaliseerd is. Tijdens de inwerktijd van het masker ontvangt u een detox touch massage (drukpuntmassage) op decolleté, hals en armen.

#
#
#
  • #
  • #
  • #