Gezichtsbehandelingen

Elke behandeling starten we met de Tranquillity blend. De aromatische geuren van deze blend dragen bij aan een positieve emotie van kalmte en ontspanning en zorgen voor een ontspannen start van de behandeling. Een gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, peeling, uitgebreide massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, een masker afgestemd op uw huidconditie, armmassage, beenmassage, voetmassage of detox touch massage tijdens het masker en ter afsluiting een dag- of nachtcrème afgestemd op uw huidconditie. 

[ Relax & Relieve ] ontspannende gezichtsbehandeling [30 minuten]

Gezichtsbehandeling om even lekker te ontspannen en je huid te hydrateren! Deze behandeling zorgt ervoor dat je huid er weer ontspannen uitziet en aanvoelt! 

[ Hydramemory ] Een hydraterende gezichtsbehandeling [45 minuten]

Een diep hydraterende behandeling die resulteert in een optimale hydratatie. Maakt de huid zijdezacht en compact en gaat uitdroging en vroegtijdige huidveroudering tegen. Het hydramemory biphasic mask word door middel van een face brush massage aangebracht. Deze face brush massage bevordert de afvoer van afvalstoffen, zorgt voor het herstel van het weefsel en voor een diep gevoel van rust en welzijn.

[ Recover touch ] Een herstellende gezichtsbehandeling [45 minuten]

Een sterke antioxidanten en vitaminerijke gezichtsbehandeling, verrijkt met gojibessen voor een diep herstellende en aanvullende werking. Verzacht en voedt zelfs de meest reactieve en gevoelige huid. De producten die wij tijdens deze behandeling gebruiken, zijn echte vitaminebommetjes voor uw huid, zodat uw huid er stralend uitziet en zijdezacht aanvoelt.

[ Sacred nature ] Voor de gevoelige huid | anti-aging [45 minuten]

In deze gezichtsbehandeling die geschikt is voor elke huidconditie, ook de meest gevoelige zoals eczeem en psoriasis, werken we met de gecertificeerde, biologische producten Sacred Nature van [comfort zone]. Deze behandeling zorgt voor een zachte huid die diep gevoed is en werkt anti-aging. De producten bestaan voor 99% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine of synthetische geur- en kleurstoffen.
Voor een combinatie van een sacred nature gezichts- en lichaamsbehandeling zie de pagina lichaamsbehandelingen [sacred nature face and body] [scrubben & massage]. 

[ Remedy ] Een versterkende en weerstand verhogende gezichtsbehandeling [45 minuten]

Versterkende en verzachtende parfumvrije behandeling. Herstelt de beschermende functie van de huidbarrière. Aanbevolen voor een huid die gevoelig en kwetsbaar is en snel roodheid vertoont. Ideaal na blootstelling aan de zon. Verzacht en voedt de huid, vermindert roodheid en irritatie. Tijdens deze behandeling brengen wij het remedy peel-off masker aan. Dit heeft een kalmerende werking, ideaal om roodheid te verminderen en de gevoelige reactieve huid te beschermen. Tijdens de inwerktijd van het masker ontvangt u een detox touch massage (drukpuntmassage) in decolleté, hals en armen.

[ Active pureness ] Speciaal voor de vette en onzuivere huid [45 minuten]

Een behandeling die de huid diep reinigt en laat stralen. Zuivert en brengt de huid weer in balans, waardoor deze fris en stevig aanvoelt. Geschikt voor alle huidcondities, ook de zeer gevoelige, vochtarme en rijpere huid en in het bijzonder geschikt om de onzuivere en vette huid te zuiveren, vernieuwen en te matteren en de vorming van acne tegen te gaan. Perfect voor jonge mensen met een onzuivere huid en voor mannen om de talgproductie te reguleren. Tijdens deze behandeling wordt het active pureness peel-off masker aangebracht. Deze zorgt ervoor dat de huid gezuiverd, ontgift, verstevigd en gerevitaliseerd is. Tijdens de inwerktijd van het masker ontvangt u een detox touch massage (drukpuntmassage) op decolleté, hals en armen.

#
#
#
  • #
  • #
  • #