Massages

Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven. Daarom heeft [ relax & relieve ] mooie behandelingen voor u samengesteld om uw lichaam weer nieuwe energie te geven. De behandelingen zijn resultaatgericht en ontspannend. We starten de behandeling met de exclusieve Tranquillity blend van [comfort zone]. Deze blend is samengesteld met essentiële oliën van cederhout en zoete sinaasappel die zorg dragen voor een positieve emotie van kalmte en ontspanning en daardoor bijdragen aan een ontspannen start van de behandeling.

[ Relax & Relieve face and body massage ] [ ontspanning van top tot teen] 60 minuten

Tijdens deze massage wordt je hele lichaam inclusief je gezicht gemasseerd en verzorgd en wordt er extra aandacht aan de nek en schouders besteed. Tijdens de lichaamsmassage werken wij met de [sacred nature] olie die wij voorafgaand aan de massage warm maken. Deze olie voedt, beschermt en verbetert de elasticiteit van de huid. Tijdens de gezichtsmassage wordt je gezicht gereinigd, gepeeld en voorzien van een voedend masker. We sluiten af met een verzorgende dag- of nachtcrème afgestemd op jouw huidconditie. Voorafgaand aan de massage bespreken we samen de intensiteit van de massage; deze kan klachtgericht en/of ontspannend zijn! Genieten van top tot teen!

[ Traditionele sportmassage|klachtgerichte massage ] 60 minuten

Tijdens een sport- en of klachtgerichte massage, ontspannen harde, gespannen en pijnlijke spieren, wordt hoofdpijn bestreden, vastzittende stress weggenomen en opgehoopte afvalstoffen afgevoerd. Wie heeft er geen last van spierknoopjes? Officieel myofasciale triggerpoints (MTrPS) genaamd. Dit zijn kleine verkrampingen in de spieren die meestal ontstaan door overbelasting en kunnen veel overlast zoals o.a. schouder- en nekklachten, hoofdpijn, lage rugpijn, hielspoor of een tenniselleboog veroorzaken. Deze spierknoopjes (verhardingen) zijn met de hand goed te voelen en daardoor met een massage goed te behandelen. Wij leggen letterlijk de vinger op de zere plek!

 

 

[ Sacred nature face and body behandeling] [ scrubben & massage ] 75 minuten

Tijdens deze sacred nature behandeling worden niet alleen het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubd en verzorgd, maar wordt ook de rest van je lichaam gescrubd en gemasseerd. Deze behandeling is intensief voedend, anti-aging, DNA beschermend en herstellend. Laat de natuur haar werk doen!

In deze 'natuurlijke' behandeling worden de unieke producten uit de Sacred nature lijn gebruikt. Deze bestaan voor 99% tot 100% uit natuurlijke ingrediënten en zijn tot wel 45%  biologisch geteeld. De producten bevatten geen minerale oliën, siliconen, paraffine en synthetische geur- en kleurstoffen. Sacred nature producten zijn bestempeld met het ECOCERT keurmerk. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar herbebossingsprojecten. Sacred nature ofwel heilige natuur.

Lees meer

[ Tibetaanse klankschaalmassage ] 75 minuten

Uw lichaam wordt ingemasseerd met een speciale boter om uw huid intensief te voeden, waarna een actieve en energie gevende manuele massage volgt. De klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur. 

 

Aan de klankmassage ligt oeroude kennis over de werking van klanken, die al ca. 5000 jaar geleden in Tibet werd toegepast. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten. Laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen, dan ontstaan er kringen, die zich over het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet. Tijdens een klankschaalmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. Met hun zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam voor balans en ontspanning.

Lees meer

[ Hot stone massage ] 55 minuten

Bij deze massages wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massagetechnieken, zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

[Tranquillity pro-sleep massage] 60 minuten

Een innovatieve massage gebaseerd op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de TRANQUILLITY Sound en Ayurvedische en Indonesische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels zorgen voor een gevoel van totale ontspanning, bevorderen rust en een diepe slaap en zorgen voor een gehydrateerde en zijdezachte huid.

#
#
#
  • #
  • #
  • #